Startpopupnow (voorjaar 2015)

Een paar maanden geleden heeft Twinkle Cakes haar eerste grote catering opdracht mogen ontvangen (joepie!! blij blij blij!). Samen met Ketelbinkie Koffie – de beste koffie in town! – mochten we de lunches, koffie en cakejes verzorgen tijdens de Startpopupnow Summit in Rotterdam. Het was de eerste pop-up summit in Europa, ingericht voor een pop-up markt. Geweldig initiatief van Caroline de Jager en Rupert Parker Brady. Dank daarvoor!

Er waren ongeveer 300 gasten aanwezig tijdens deze bijeenkomst. Het was zonder twijfel een geweldige ervaring, zowel voor Twinkle Cakes als Ketelbinkie Koffie. Als degene behind the curtain heb ik echt geleerd hoe ik het eten en drinken voor zo’n groot event moet verzorgen. Het was hard werken, maar het was WORTH IT! We hebben15 uur lang non-stop gewerkt, maar wat hebben we genoten. Vooral toen ik ontdekte dat alle cakejes uitverkocht waren na de tweede pauze 🙂 In één woord: GEWELDIG!

Via deze weg wil ik nogmaals de organisatie bedanken voor deze bijzondere ervaring. En dank aan Hannah Rosalie Photography voor de gave foto’s!