About

20150204_155450_Richtone(HDR)Welkom op de website van Twinkle Cakes! Click here for English.

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Hier zal je het verhaal achter Twinkle Cakes ontdekken. Geschreven door Riri, het brein achter Twinkle Cakes.

Twinkle heeft een bijzondere betekenis. Het is een expressie die je laat zien als je gelukkig bent. En daarom heb ik ook de naam Twinkle Cakes gekozen omdat ik graag mensen blij wil maken met de producten en diensten die ik aanbied.

Het idee ontstond in 2012, toen ik voor mijn 30e verjaardag leuke traktaties wilde maken. Na een paar pogingen was het mij gelukt om iets moois en lekkers voor mijn gasten op tafel te zetten. Op dat moment realiseerde ik mij dat bakken mijn nieuwe hobby én passie was geworden.

altAjP7SP7gc4yaCEyFqr2SvpKgw8GSjsRN2z2ISLXx37Mr

Ik heb mijn passie voor bakken ook van mijn oma en moeder meegekregen. Ik kan mij nog zo goed herinneren dat zij altijd bezig waren in de keuken om allerlei soorten lekkernijen te bakken. De geur van kaneel en vanille waren altijd aanwezig in huis en ik maar wachten om lekker te smullen van de lekkernijen die mijn oma en moeder hadden gebakken. Het is een hele fijne herinnering.

En die herinnering wil ik graag herbeleven en doorgeven door lekkere cakejes en koekjes te bakken zoals mijn oma deze vroeger maakte. In onze keuken gebruiken we steeds authentieke recepten van vroeger maar voegen we hier een kleine moderne touch aan toe! Door het groeiende bewustzijn over een gezondere leefstijl, ontwikkelen we onze authentieke recepten constant zodat het goed past bij deze nieuwe en gezonde levensstijl. Wij proberen dan ook steeds minder suiker te gebruiken in onze producten. En zolang het mogelijk is vervangen we ook de suiker door andere gezondere alternatieven zoals fruit. Natuurlijk gebruiken wij alleen kwalitatief hoogstaande ingrediënten om die lekkere traktaties te bakken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over wat er dagelijks speelt achter de schermen van Twinkle Cakes? Lees dan onze verhalen in de Kitchen Lab. Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van het Twinkle Cakes verhaal.

Bedankt voor je bezoek en veel lees plezier !

Contact gegevens:

Mobiel: 06-81049333

E-mail: info@twinklecakes.nl

Twinkle Cakes staat geregisterd onder het KvK nummer 59001836

Grote dank aan GOODPUTTY. Zij heeft me ook heel veel geïnspireerd in de groei van Twinkle Cakes.