Alles over minder suiker

Nee, het is niet meer nieuw. We zijn ons steeds meer bewust geworden van wat we eten en drinken. Iedereen wil graag een gezonde levensstijl volgen door o.a. bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding. Wij werken daar natuurlijk graag aan mee!

Alternatieven voor suiker

Twinkle Cakes bakt just like granny makes ’em!, maar in de keuken zijn we ook steeds bewuster bezig om betere ingrediënten te gebruiken. Wij verbeteren steeds onze recepten, zodat wij ook betere en gezondere producten kunnen aanbieden. Dit doen we o.a. door suiker te vervangen door gezondere alternatieven. Zo gebruiken we in plaats van suiker bijvoorbeeld appelmoes, honing of dadels om onze producten te zoeten.

Geniet met mate!

Belangrijk om te weten… Ondanks dat iets met minder of zelfs helemaal zonder suiker is,  betekent het niet dat je het onbeperkt kunt eten. Het is soms grappig om te zien dat mensen hun koffie om deze reden zwart drinken, maar dat ze dan wel een tompouce nemen bij de koffie. Wij vinden dat alles in balans moet zijn. Teveel is nooit goed, ook niet van dingen die we misschien als verantwoord beschouwen. Een koekje blijft een koekje, het is voor tussendoor. Dus ook al zitten er veel gezonde dingen er in, geniet er wel met mate 🙂

Hieronder delen we graag een aantal van onze favoriete recepten met je!

We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door onze verhalen en dat je zelf ook lekker in de keuken gaat staan. Als je commentaar of verbeterpunten hebt voor onze recepten, dan horen we dat natuurlijk heel graag! We zijn echt nog geen specialist als ‘no sugar baker’, dus als je tips hebt zijn die meer dan welkom!

Wil je één van onze heerlijke recepten proeven?  Bel ons dan op 06-81049333 of mail naar info@twinklecakes.nl.

Bedankt voor het lezen!

Love,

Twinkle Cakes


Hit Counter provided by Los Angeles Windows